Opis

Našemu nerafiniranemu karitejevemu maslu sta dodana nerafinirano kakavovo maslo in hladno stiskano kokosovo olje, kar mix maslo karite-kakav-kokos Afrotera naredi bolj mazljivo, prijetno dišeče in izredno hranljivo.

Popolnoma naravno in kemijsko neobdelano karitejevo maslo ohranja bogastvo vitaminov A in E, ki lajšata kožne spremembe in pomagata pri regeneraciji kože. Karitejevo maslo kožo mehča, vlaži, spodbuja obnavljanje celic, povečuje njeno elastičnost in jo varuje pred raznimi vremenskimi spremembami. Je hranljivo, vlažilno, z izrednimi pozitivnimi učinki na kožo.

Kakavovo maslo, dodano mix maslu, ni rafinirano, deodorizirano, kar pomeni da ohranja čudovit vonj po čokoladi. Dobro se obnese tudi pri masažah in za vlaženje kože po sončenju. Topljivo je pri telesni temperaturi, zato se z lahkoto nanaša na kožo in se hitro absorbira. Kakav tudi pozitivno vpliva na razpoloženje in vitalnost.

Hladno stiskano kokosovo olje ima nežen okus in vonj po kokosu, kar dokazuje, da ni bilo kemično in termično obdelano. Kljub dejstvu, da je kokosovo olje v glavnem sestavljeno iz nasičenih maščobnih kislin, deluje zelo blagodejno na naš organizem, saj ne vsebuje škodljivih trans maščobnih kislin. Presnavlja se skozi jetra in daje našemu telesu potrebno energijo.

Mix maslo karite-kakav-kokos Afrotera je primerno za nego kože in las. Kožo nahrani, navlaži, naredi bolj elastično in jo obnavlja. Lase nahrani, zmehča in okrepi. Maslo je bogato z vitamini A, E in F (antioksidanti) ter z naravnimi maščobnimi kislinami. Odlično vlaži, nahrani in regenerira kožo. Dobro se obnese tudi za masaže ter za navlažitev kože po kopanju in sončenju.


Sestavine (INCI): nerafinirano karitejevo maslo  (Butyrospermum Parkii Butter*), nerafinirano kakavovo maslo (Theobroma Cacao Seed Butter), hladno stiskano kokosovo olje (Cocos Nucifera Oil)

Poreklo: *Burkina Faso

Hraniti v suhem in temnem prostoru na sobni temperaturi.

Opozorilo: Osebe, občutljive na katerokoli sestavino v izdelku, naj z izdelkom ravnajo previdno.