Splošni pogoji spletne trgovine Afrotera so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS.

Splošni pogoji za uporabo spletne strani (“Pogoji”) so dogovor med vami in podjetjem Afrotera, trgovina in storitve, d.o.o., Litostrojska 9, 1000 Ljubljana, Slovenija. Ti pogoji urejajo vašo uporabo spletne trgovine Afrotera, vključno z dajanjem ponudb in nakupa blaga.

Podatki o podjetju

Afrotera, trgovina in storitve, d.o.o.
TRR (account number): SI56 0201 5026 2964 296
ID za DDV: SI 35880073
Litostrojska cesta 9, 1000 Ljubljana
GSM: 031 364986, 040 558022

E-mail: info@afrotera.com
Registrsko sodišče: Okrožno sodišče v Ljubljani,
Številka vpisa 2019/3823, Osnovni kapital 7.500 eur
Matična številka: 8362190000

Podjetje ima v skladu z Uredbo o izvajanju Uredbe (ES) o kozmetičnih izdelkih (Uradni list RS, št. 61/2013) priglašeno dejavnost za proizvodnjo in uvoz kozmetičnih izdelkov pri Ministrstvu za zdravje, Uradu RS za kemikalije ter je registrirano kot živilski obrat v skladu z Uredbo 852/2004/ES o higieni živil.

Uvod

Prosimo vas, da se pred uporabo spletne trgovine www.afrotera.si dobro seznanite s splošnimi pogoji poslovanja. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine www.afrotera.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Ko enkrat vstopite v spletno trgovino velja, da ste s splošnimi pogoji v celoti seznanjeni in se z njimi brez nadaljnjega strinjate, sicer spletne trgovine raje ne uporabljajte. Za dodatna vprašanja v zvezi s splošnimi pogoji se obrnite na info@afrotera.com.

Ažurnost podatkov
Za pravočasno posodabljanje sprememb podatkov in skrb za pravilnost podatkov na spletni strani se bomo trudili po najboljših močeh. Za morebitne slovnične napake ali neažurne informacije (zlasti tiste, ki se nanašajo na cene storitev ali lastnosti izdelkov) ponudnik ne odgovarja. V tem primeru bo trgovec kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Trgovec si pridržuje pravico do spremembe cen in splošnih pogojev poslovanja, kar velja od trenutka objave.

Stremimo k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletnem mestu. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletnem mestu. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, lahko trgovcu sporoči na kontaktne naslove. Trgovec ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno nepravilnost podatkov in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Registracija
Registracija ni potrebna, če ste samo »obiskovalec« spletne trgovine in brskate po ponudbi. Nakup v spletni trgovini je možen tako za registrirane kot neregistrirane uporabnike spletne trgovine. Ob registraciji v sistem pridobi uporabnik uporabniško ime, ki je enako naslovu e-pošte ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane »uporabnik« in pridobi pravico do nakupa, z nakupom postane »kupec«. V zavihku Moj račun lahko registriran uporabnik preverja naročila in spreminja svoje podatke.

Zasebnost in zaščita podatkov
Spletno stran www.afrotera.si lahko obiskovalec uporablja brez navedbe svojih osebnih podatkov, razen v primeru, ko naroča izdelek. Uporabnik oz. kupec ima pravico do dostopa in popravka svojih osebnih podatkov, ki jih poseduje trgovec. Podatke lahko popravi v svojem uporabniškem profilu Moj račun ali jih sporoči na e-naslov info@afrotera.si.

Ob uporabi spletne strani, naročilu izdelkov, povpraševanju preko elektronske pošte ipd. se lahko podatki shranjujejo na strežnike ponudnika za različne namene. Trgovec za zakonsko določen čas hrani ime ponudnika spletnih storitev, spletno stran, ki je povezana s spletno trgovino, spletne strani, do katerih dostopa uporabnik iz spletne trgovine ter uporabnikov IP naslov. Pri uporabnikih in kupcih pa lahko hrani tudi: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo.

Podatke lahko trgovec uporablja za dobavo izdelkov, ki jih naroči uporabnik, ali  za statistične namene, ob tem pa ohranja anonimnost posameznika in njegovo identiteto v skladu z ZVOP-1. Afrotera navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo z uporabnikom. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Intelektualna lastnina
Spletna trgovina afrotera.com in vsi podatki, opisi izdelkov, programska koda, tehnologije, slike artiklov in grafika ter ostali ne našteti elementi prikazani na spletnem mestu trgovca so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in drugimi zakoni in uredbami avtorskega prava in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Spletna stran lahko vsebuje povezave do spletnih mest tretjih oseb. Te povezave so objavljene zgolj v pomoč, pri čemer Afrotera ne prevzema nobene obveznosti ali odgovornosti glede vsebine, točnosti, dostopnosti, varnosti, varovanja osebnih podatkov ali druge vsebine teh spletnih strani. Trgovec pod nobenim pogojem ni odgovoren za katere koli povezave, ki niso del tega spletnega mesta, ali katera koli druga spletna mesta, ki so ali niso povezana s tem spletnim mestom. Trgovec zavrača vso odgovornost za pravilnost katerih koli podatkov, ki so na voljo na teh povezanih straneh, in katerih koli izdelkov ali storitev, ki so na voljo na teh spletnih mestih.

Komunikacija z uporabnikom

Afrotera bo z uporabnikom stopila v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1.
Oglasna elektronska in/ali SMS sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne.

Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,

 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bomo izrecno spoštovali.

Ocene, mnenja in priporočila

Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne trgovine, in namenjeni skupnosti vseh uporabnikov. Afrotera omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih pregleda. Afrotera ne bo objavila mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali ki po naši oceni ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in Afroteri dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Afrotera ima pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu Afrotere, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice ne izključno in časovno neomejeno prenaša na Afrotero. 

Izjava glede prehranskih in zdravstvenih trditev pri opisih izdelkov 

Vse informacije na straneh spletne trgovine Afrotera so zgolj informativnega značaja in nikakor niso namenjene, kot nadomestilo za nasvete lečečega zdravnika ali drugega  zdravstvenega osebja,  prav tako ne morejo biti nadomestilo za ustrezno zdravstveno pomoč, saj niso priznana s strani zdravstvenih avtoritet.

Izdelki in trditve o posameznih izdelkih na tej spletni trgovini niso bili ocenjeni s strani državnih inštitucij in niso namenjeni za zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Tekstovni opisi posameznega izdelka so zgolj informativne narave in niso bili potrjeni s strani Evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

V primeru, da jemljete še kakšna zdravila in druga prehranska dopolnila, se pred kombiniranjem le teh s (super) živili posvetujete s svojim zdravnikom.

Pritožbe in spori 

Pogoji uporabe spletne strani (vključno s tem pravnim obvestilom) so v skladu z veljavnim pravom v Republiki Sloveniji. V sporih, nastalih zaradi te spletne strani, ima izključno sodno pristojnost slovensko sodišče.

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@afrotera.com ali po klasični pošti na naslov Litostrojska 9, 1000 Ljubljana.

Ponudnik mora v petih delovnih dneh uporabniku potrditi, da je prejel pritožbo, mu sporočiti, kako dolgo jo bo obravnaval in ga sproti obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Pravila uporabe piškotkov

Z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje uporabljamo na spletnem mestu podjetja Afrotera piškotke za spremljavo obiskanosti spletne strani. Soglasje za uporabo osebnih podatkov lahko uporabnik kadarkoli prekliče z elektronskim sporočilom ali se obrne na odgovorno osebo za varnost podatkov na spodnji naslov.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se preko brskalnikov prenesejo na napravo, s katere uporabnik dostopa do interneta. Piškotke z namenom prilagajanja oz. izboljšanja uporabniške izkušnje uporablja večina spletnih mest. Spletni brskalnik, preko katerega uporabnik dostopa do interneta, piškotke prenese ob prvem obisku spletne strani, ob nadaljnjih obiskih pa lahko preveri, ali je piškotek posameznega spletnega mesta že prisoten. Če je temu tako, brskalnik uporabi podatke iz piškotka in preko njih komunicira s spletno stranjo ter lahko prilagodi prikazano vsebino posameznemu uporabniku oz. posreduje analitične podatke upravljavcu spletne strani, ki na podlagi teh podatkov z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje prilagaja vsebino spletne strani uporabniku. S pomočjo piškotkov si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, zaradi česar je brskanje po spletnih mestih bolj učinkovito in prijazno.

Afrotera prenese ne nujne piškotke na napravo, preko katere dostopate do spletne strani, le v primeru, če v to privolite s klikom na »Strinjam se z namestitvijo spletnih piškotkov« v pojavnem okencu na spletni strani.

Uporabnik lahko shranjene piškotke kadarkoli preveri, oz. omeji ali onemogoči skladno z navodili spletnega brskalnika, ki ga uporablja, zato priporočamo, da s tem v zvezi preberete navodila brskalnika, ki ga uporabljate. V primeru kakršnihkoli težav v zvezi z nastavitvami glede piškotkov v brskalniku nas prosim kontaktirajte preko enega izmed objavljenih kontaktnih podatkov.

Ponudnik ne odgovarja za morebitno krajo podatkov. Uporabnik spletne strani je dolžan tudi sam skrbeti za svoje osebne podatke in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Spletna trgovina uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe za varstvo uporabnikovih podatkov pred zlorabo, izgubo, uničenjem ali dostopom nepooblaščenih ljudi.

V primeru morebitnih vprašanj v zvezi z varstvom osebnih podatkov na www.afrotera.si je ponudnik dosegljiv na kontaktnih naslovih preko e-pošte: info@afrotera.com ter preko navadne pošte: Afrotera, trgovina in storitve, d.o.o., Litostrojska 9, 1000 Ljubljana.

 Cene
Vse cene izdelkov so v EUR in ne vsebujejo DDV, saj nismo zavezanci za DDV (1. odstavek 94.čl. Zakona o DDV). Pri nakupu so veljavne cene, ki veljajo ob potrdilu plačila. Navedene cene izdelkov lahko ponudnik spremeni brez predhodnega obvestila.

Dostava in stroški pošiljanja

Možen je OSEBNI PREVZEM ali POŠILJANJE PO POŠTI.

Osebno se naročeno blago lahko prevzame vsak delovnik med 8.30 in 17.00 ter v soboto med 9.00 in 13.00. Po predhodnem dogovoru se je možno dogovoriti za osebni prevzem tudi izven navedenega delovnega časa. V vsakem primeru pa se je potrebno za mesto in uro osebnega prevzema dogovoriti preko telefona ali e-pošte.

Po pošti bodo naročila poslana v 1-3 delovnih dneh. Pošiljke odpremljamo preko Pošte Slovenije po navadni pošti, na željo stranke tudi s priporočeno pošto z odkupnino.

Za vsa naročila do 11h se bo trgovec potrudil, da bodo poslana v roku 48 ur (pod pogojem, da je blago na zalogi). Za dostavo blaga in ceno pošiljanja izven Slovenije nas predhodno kontaktirajte. V nobenem primeru trgovec ni odgovoren za prekoračen rok dostave. Pošiljka bo poslana na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Dobavni rok začne teči ob 14.00 uri na dan prejema potrdila o plačilu oziroma od takrat, ko ste dobili po elektronski pošti obvestilo, da je vaše naročilo “sprejeto”. Dobavni rok je v izjemnih primerih največ do 10 dni, razen če je dogovor drugačen. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo obvestili o nameravanem roku dostave.

Stroški pošiljanja niso vključeni v nabavno ceno in bodo dodani nakupni ceni. Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov (razen pri plačilu ob povzetju, kjer vam Pošta Slovenija zaračuna provizijo za plačilo položnice). Cena dostave se spreminja in sproti osvežuje med naročilom. Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

Za naročila nad 50,00€ je dostava brezplačna.

Cena poštnine je odvisna od teže paketa in se obračuna po naslednjem ključu (po navadni pošti):

Teža paketa Cena poštnine (v EUR z DDV)
do 250 gramov 1
od 251 do 500 gramov 1,50
od 501 do 1000 gramov 1,85
od 1001 do 2000 gramov 2,40
Od 2 kg do 5 kg 3,00
Od 5 kg do 10 kg 4,00

Priporočeno z odkupnino:

Teža paketa Cena poštnine z odkupnino (v EUR z DDV)
do 250 gramov 1,50
od 251 do 500 gramov 3,00
od 501 do 1000 gramov 3,25
od 1001 do 2000 gramov 5,00
Od 2 kg do 5 kg 5,60
Od 5 kg do 10 kg 7,75

Cene se spreminjajo glede na veljavni cenik Pošte Slovenije.

Naročilo in nakup
Spletna trgovina deluje 24/7, razen v primeru tehničnih motenj. Uporabnik lahko izbira in nakupuje izdelke iz ponudbe v spletni trgovini. Vsi izdelki, navedeni v spletni trgovini, so na voljo do odprodaje zalog. Po oddaji naročila, kupec prejme na elektronski naslov obvestilo o uspešno poslanem naročilu. Naročilo bomo pripravili v 1-3 delovnih dneh.  Račun za nakupljene izdelke je priložen v poslanem paketu z nakupljenimi izdelki.

Načini plačila

Plačilo lahko izvršite:

 • Preko spletne banke (naš transakcijski račun je SI56 0201 5026 2964 296
 • Preko fizičnega UPN obrazca na katerikoli banki, pošti, trgovini itd.
 • Osebno ob prevzemu blaga

Prvi dve številki sklica sta SI00, nato nadaljujete s številko vašega računa (recimo SI00  5409). BIC NLB banke: LJBASI2X

Sprejem naročila

Potrditev oz. sprejem vašega naročila pomeni potrdilo o prejemu vašega naročila, ki ga prejmete po e-pošti takoj po oddaji naročila. Potrdilo o prejemu vašega naročila vsebuje seznam in cene kupljenih proizvodov, osnovne informacije in cene dostave. Naša trgovina predstavlja vabilo, za sprejem ponudbe za nakup naših izdelkov. Z vašim nakupom in plačilom kupnine ste dali ponudbo za nakup naših izdelkov.

Po ali skupaj s potrdilom o prejemu vašega naročila vam bomo poslali potrdilo o poslanem aročilu. Potrdilo o poslanem naročilu pomeni sprejem vašega naročila, ki vam bo poslan po e-pošti ob poslanem naročilu. Potrdilo o poslanem naročilu vašega naročila predstavlja sporazum in vključuje seznam kupljenih proizvodov, osnovne informacij, nakup in cene dostave, račun, podatke za dostavo, kot tudi te pogoje. S prejemom potrdila o poslanem naročilu ste uspešno zaključili nakup in sklenili pogodbo z nami.

Zavrnitev naročila

O zavrnitvi naročila boste obveščeni po e-pošti.

Vaše naročilo je po navadi zavrnjeno zaradi enega izmed sledečih razlogov:

 • Izdelka ni na zalogi.
 • Nismo prejeli vašega plačila.
 • Napaka pri opisu ali ceni izdelka.
 • Ne izpolnjujete pogojev poslovanja.
 • Niste zagotovili pravih in preverljivih informacij.

V primeru zavrnitve vašega naročila se vaše plačilo (če obstaja), povrne v najkrajšem možnem času, vendar najkasneje v roku štirinajstih (14) dneh po obvestilu o zavrnitvi.

Prizadevamo si, da bi dosegli najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Ne moremo pa jamčiti da bo vaš nakup sprejet in poslan. Na noben način nismo odgovorni za zavrnitev naročila.

Izdelek ni na zalogi
Izdelkov, ki so označeni s “Trenutno ni na zalogi”, ni mogoče naročiti. V kolikor želite, da vas obvestimo, kdaj bo izdelek zopet na voljo, nam to sporočite na info@afrotera.si

Odstop od pogodbe

 Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe v skladu s 43.č, b43.d in 43.d členom ZVPot

 • Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh podjetju na elektronski naslov (info@afrotera.com) ali po kakšnem drugem komunikacijskem kanalu nedvomno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Odstopni rok začne teči z dnem, ko potrošnik ali tretja oseba, ki ni prevoznik in jo imenuje potrošnik, pridobi dejansko posest nad blagom.
 • Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago. Potrošnik vrne blago na naslov: Afrotera d.o.o., Litostrojska cesta 9, 1000 Ljubljana, Slovenija. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga. 
 • Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. 
 • Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo, pri čemer ne bo imel dodatnih stroškov.. Vračilo plačila bomo opravili v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe. 
 • Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah  o dobavi zapečatenih živil, saj to ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat. 
 • Pri odstopu od pogodbe, kjer je bila koriščena promocijska koda oz koda za popust, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek, uporabniku pa se obenem vrne promocijska koda v obliki nove kode. 

Sprememba ali preklic nakupa
V primeru spremembe ali preklica naročila je kupec dolžan o tem ponudnika obvestiti na elektronski naslov info@afrotera.si in se pri tem sklicevati na številko nakupa, ki je navedena v obvestilu o uspešno poslanem naročilu.

Vračilo poškodovanih pošiljk
Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in nepoškodovani ter zapakirani v dostavni material odposlani na kupčev naslov. Kupec je dolžan ob prevzemu pošiljko pregledati. V primeru, da je paket fizično poškodovan ali kaže znake odprtja, mora kupec paket reklamirati pri Pošti Slovenije ali DPD (kasnejša reklamacija ni možna).

Opis izdelka

Vsak izdelek ima poleg slik tudi opis izdelka, ki je povezan s tem izdelkom. Po najboljših močeh bomo poskrbeli, da so te informacije, opisi in cene izdelkov točne. Čeprav se trudimo, da je spletna trgovina čimbolj ažurna, pa se lahko stanje spremeni ravno ko oddajate naročilo.

Trgovec se trudi po svojih najboljših močeh, da bi spletno mesto vključevalo točne in ažurne informacije o izdelkih, cenah in zalogi. Vendar pa trgovec ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnega mesta. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja in ne zagotavljajo lastnosti izdelka (barve, dodatna oprema).

Cene in druge komponente opisa izdelka ne moremo potrditi preden od vas ne dobimo vašega naročila, ki ga lahko sprejmemo ali zavrnemo v skladu z našo politiko.

Terjatve

Kakršne koli informacije, zahtevke, prošnje in obvestila, lahko pošljete po elektronski pošti na info@afrotera.com. Ti se bodo obravnavali v skladu z navedenimi pogoji. Potrudili se bomo odgovoriti v roku osmih (8) dni po predložitvi vašega zahtevka. Prizadevali si bomo, da izpolnimo svojo obveznost v roku osmih (8) dneh po vašem zahtevku.

Copyright ©  Afrotera, trgovina in storitve, d.o.o.
Vse pravice so pridržane. Na naši spletni strani si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkrijete neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporočite.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate po e-pošti: info@afrotera.com.