Opis

Zaradi neprecenljivih negovalnih lastnosti karitejevega masla in aloe vere, karitejevo milo z aloe vero kožo hkrati očisti in jo nahrani ter ohranja njeno vlažnost in mehkobo.

Milu je dodan izvleček aloe vere, ki poskrbi za navlaženost in mehkobo kože. Aloe vera na kožo deluje protivnetno, antibakterijsko, analgetično in protimikrobno. Karitejevo maslo pa poskrbi, da milo kože ne izsuši in jo primerno nahrani.

Milo je primerno za nego celotnega telesa, za vsakodnevno uporabo in za vse vrste kože. Primerno je tudi za nego občutljive in suhe kože.

Teža: +/- 110 g

Sestavine: nerafinirano karitejevo maslo, kokosovo olje, izvlecek aloe vere, glicerin, voda

INCI: Butyrospermum Parkii, Cocos Nucifera Oil Unsoponifables, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Glycerin, Aqua

Prodaja: Afrotera d.o.o., Litostrojska 9, Ljubljana

Naša naravna mila so izdelana ročno po hladnem postopku iz najkakovostnejših naravnih rastlinskih maščob in eteričnih olj. Sestavine obdržijo vse svoje negovalne in aromatične lastnosti. Mila ne vsebujejo živalskih maščob, mineralnih olj, umetnih penilcev, barvil, mehčalcev ali konzervansov.

Naravna mila blagodejno delujejo na kožo, saj naravna masla, olja ter eterična olja kožo nahranijo in pripomorejo k lajšanju kožnih sprememb. Ta mila so uporabna za nego celega telesa, občutljive kože ter las in lasišča.