Opis

Zaradi neprecenljivih negovalnih lastnosti karitejevega masla, naravno karitejevo milo s kozjim mlekom kožo hkrati očisti in jo nahrani ter ohranja njeno vlažnost in mehkobo. 

Milu so dodani mleti ovseni kosmiči, ki mehčajo in vlažijo občutljivo suho kožo, kozje mleko koži podari vlago. Zaradi svojih lastnosti je milo primerno tudi za majhne otroke.

Milo je primerno za nego celotnega telesa, za vsakodnevno uporabo in za vse vrste kože. Primerno je tudi za nego občutljive in suhe kože.


Sestavine: Caprae Lac, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Glycerin, Sodium Sunflowerseedate, Sodium Shea  Butterate, Avena Sativa, Butyrospermum Parkii Butter Unsaponifiables

Teža: +/- 100 g

Izdelano v Sloveniji, EU

Prodaja: Afrotera d.o.o., Litostrojska 9, Ljubljana

Proizvaja: ŽAJFICA, Matavž Stanislav s.p., Šmarska c. 26, Slovenj Gradec     

Naša naravna mila so izdelana ročno po hladnem postopku iz najkakovostnejših naravnih rastlinskih maščob in eteričnih olj. Sestavine obdržijo vse svoje negovalne in aromatične lastnosti. Mila ne vsebujejo živalskih maščob, mineralnih olj, umetnih penilcev, barvil, mehčalcev ali konzervansov.

Naravna mila blagodejno delujejo na kožo, saj naravna masla, olja ter eterična olja kožo nahranijo in pripomorejo k lajšanju kožnih sprememb. Ta mila so uporabna za nego celega telesa, občutljive kože ter las in lasišča.